70-740JJ試験取得のために勉強をしているのですが、独学でも合格できますか?
70-740J試験に合格するために、良い結果を達成するためにPassexamのMCSA: Windows Server 2016資格70-740J日本語版問題集を選択します。
MCSA: Windows Server 2016資格70-740J日本語版模擬問題の正答率が95%以上になった時点で受験します。
弊社のMCSA: Windows Server 2016資格70-740J日本語版試験材料は全て理解していたので、応用問題にも対応できたのではないかと思います。
弊社のMCSA: Windows Server 2016資格70-740J日本語版受験対策を使用すると、勉強期間は12時間ぐらいに、試験に合格することができます。
弊社のMCSA: Windows Server 2016資格70-740J日本語版試験対策は問題を解いている最適は思います。

70-740J日本語版受験体験記には、下記のとおりです

1.”Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016 日本語版”70-740j無事に合格することができました。ありがとうございます。

2.内容を理解したらひたすらPassexamで問題演習。
Passexamをひたすら解いていれば同じような問題が多々でてくるのでPassexamの問題をひたすら解けばいいと思います

70-740J試験概要:

試験番号:70-740J
試験名称:Windows Server 2016 のインストール、記憶域、コンピューティング
配信開始: 2016 年 10 月 3 日
言語: 英語、繁体字中国語、 簡体字中国語、日本語、ポルトガル語?ブラジル、フランス語、ドイツ語
対象者:IT プロフェッショナル
テクノロジ: Windows Server 2016
対応資格: MCSA
受験料:¥21,103.00 JPY

弊社のMCSA: Windows Server 2016資格70-740J日本語版受験対策を使用すると、勉強期間は12時間ぐらいに、試験に合格することができます。
弊社のMCSA: Windows Server 2016資格70-740J日本語版試験材料を使えば、実践経験やテストダンプにも含まれています。
最新のMCSA: Windows Server 2016資格70-740J日本語版学習材料をしっかり勉強しておけば、類似問題が多数と聞いていたのです。

70-740J出題内容の詳細は以下のとおりです:

ホスト環境とコンピューティング環境への Windows Server のインストール (10 – 15%)
記憶域ソリューションの実装 (10 – 15%)
Hyper-V の実装 (20 – 25%)
Windows コンテナーの実装 (5 – 10%)
高可用性の実装 (30 – 35%)
サーバー環境の保守と監視 (10 – 15%)

弊社のMCSA: Windows Server 2016資格70-740J日本語版試験対策は問題を解いている最適は思います。
弊社のMCSA: Windows Server 2016資格70-740J日本語版学習資料を勉強したら、初心者としては、難しい試験ではないと思います。
同じようなMCSA: Windows Server 2016資格70-740J日本語版問題が出題されるので、確認しておいたほうがいいと思います。
70-740J問題と解答を暗記しただけじゃ解けない問題が多いので、とにかく70-740J問題集を解いて、問題を全て覚えるまで繰り返す。

1.You have a Hyper-V host named Served That runs Windows Server 2016 Server1 has a virtual machine named VM1 VM1 is configured to run the Docker daemon. On VM1 you have a container network that uses transparent mode You need to ensure that containers that run on VM1 can obtain IP addresses from DHCP. What should you do?
A. On VM1, rundocker network connect
B. On Server1 runGet-VMNetworkAdapter-VMName VM1| Set-VMNetworkAdapter-MacAddressSpoofing On
C. On Server1, rundocker network connect
D. On VM1, runGet-VMNetworkAdapter-VMName VM1| Set-VMNetworkAdapter-MacAddressSpoofing On.
Answer: D

2.You have a server named Served that runs Windows Server 2016. Server1 will be used as a VPN server. You need to configure Server1 to support VPN Reconnect. Which VPN protocol should you use?
A. PPTP
B. L2TP
C. SSTP
D. lKEv2
Answer: D

3.You have a server named Server1 that runs Windows Server 2016 You install the Docker daemon on Server! You need to configure the Docker daemon to accept connections only on TCP port 64500. What should you do?
A. Run theNew-NetFirewallRulecmdlet
B. Run theSet-ServiceWindows PowerShell cmdlet.
C. Edit the daemon.json file.
D. Edit the configuration json file
Answer: C

4.You have an Active Directory domain named Contoso com The domain contains servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2016. You install the Remote Access server role on Server1. You install the Network Policy and Access Services server role on Server2. You need to configure Server1 to use Server2 as a RADIUS server. What should you do? A. From Routing and Remote Access, configure the authentication provider. B. From the Connection Manager Administration Kit, create a Connection Manager profile
C. From Server Manager, create an Access Policy.
D. From Active Directory Users and Computers, modify the Delegation settings of the Server1 computer account.
Answer: A

5.You have a Nano Server named Nano1.
Which cmdlet should you use to identify whether the DNS Server role is installed on Nano1?
A. Find-NanoServerPackage
B. Get-Package
C. Find-Package
D. Get-WindowsOptionalFeature
Answer: B

6.What should you run?
A. the Install-NanoServerPackage cmdlet
B. theInstall-WindowsFeaturecmdlet
C. the docker load command
D. the docker run command
Answer: D

7.You have a Hyper-V host named Served That runs Windows Server 2016
Server1 has a virtual machine named VM1 VM1 is configured to run the Docker daemon.
On VM1 you have a container network that uses transparent mode
You need to ensure that containers that run on VM1 can obtain IP addresses from DHCP.
What should you do?
A. On VM1, rundocker network connect
B. On Server1 runGet-VMNetworkAdapter-VMName VM1| Set-VMNetworkAdapter-MacAddressSpoofing On
C. On Server1, rundocker network connect
D. On VM1, runGet-VMNetworkAdapter-VMName VM1| Set-VMNetworkAdapter-MacAddressSpoofing On.
Answer: D

8.You have a server named Served that runs Windows Server 2016. Server1 will be used as a VPN server. You need to configure Server1 to support VPN Reconnect.
Which VPN protocol should you use?
A. PPTP
B. L2TP
C. SSTP
D. lKEv2
Answer: D

9.You have a server named Server1 that runs Windows Server 2016 You install the Docker daemon on Server! You need to configure the Docker daemon to accept connections only on TCP port 64500.
What should you do?
A. Run theNew-NetFirewallRulecmdlet
B. Run theSet-ServiceWindows PowerShell cmdlet.
C. Edit the daemon.json file.
D. Edit the configuration json file
Answer: C

10.You have an Active Directory domain named Contoso com The domain contains servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2016. You install the Remote Access server role on Server1. You install the Network Policy and Access Services server role on Server2. You need to configure Server1 to use Server2 as a RADIUS server.
What should you do?
A. From Routing and Remote Access, configure the authentication provider.
B. From the Connection Manager Administration Kit, create a Connection Manager profile
C. From Server Manager, create an Access Policy.
D. From Active Directory Users and Computers, modify the Delegation settings of the Server1 computer account.
Answer: A